Осінній суп з лисичками від Олени Павлової: легкий рецепт для смачної вечері
- Гастроблогерка Олена Павлова розповіла, як приготувати ароматний осінній суп із лисичками, бататом, томатом та цибулею-пореєм.
- Страву найкраще подавати з підсмаженим чорним хлібом, насолоджуючись кожною ложкою.
Гастроблогерка з Вінниці Олена Павлова, відома своїми смачними та нестандартними рецептами, поділилася черговою кулінарною ідеєю — теплим осіннім супом із лисичками. Для приготування Олена радить взяти жменю сухих грибів, замочити їх на ніч, а воду, в якій вони набубнявіють, не зливати — вона стане основою бульйону.
Гриби варяться близько 20 хвилин, після чого до них додають нарізані пів стебла цибулі-порею, моркву крупними шматками, великий батат та один великий томат. Для аромату і кольору — дві ложки томатного або піцового соусу, сіль, перець і трохи чилі. Суп варять ще 15 хвилин і збивають блендером до однорідної кремової консистенції.
Олена радить насолоджуватися стравою мовчки, обережно, щоб не обпектися, і обов’язково подати її з підсмаженим чорним хлібом.
— Цей суп ідеально передає настрій осені, — додає блогерка.

Раніше, нагадаємо, ми розповідали як приготувати безглютеновий кіш з лососем і шпинатом, а також осіннє меживо за бабусиним рецептом.
Читайте також:
П’ять років по трагедії: водію, що насмерть збив вінничанку на Майдані, винесли вирок
Загинув водій, троє людей у лікарні. Під Гайсином зіткнулися KIA і Ford
Коти шукають тепло під капотами. Будьте уважні, перш ніж завести авто
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.